SUP lessen

Gek op suppen én yoga? Probeer dan eens onze SUP lessen in Alphen aan den Rijn! Ze zijn heerlijk ontspannend maar vooral ook erg leuk. Wiebelend op een SUP board ga jij de uitdaging uit. Maak je geen zorgen, we zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk je balans vindt en kan genieten op het water.

Wat doe je bij SUP yoga?

We starten de les met een korte SUP introductie. Onze locatie is gelezen aan de prachtige Zegerplas dus we peddelen eerst hier een klein rondje. Zo kan jij goed je balans vinden en vertrouwd raken met het gevoel van suppen. Voor onze beachbar ligt het SUP eiland, waar we de boards aanmeren voor de yoga les.

De instructrice neemt plaats op het eiland en zal de yoga oefeningen voordoen. Vanaf dat moment geef jij jezelf helemaal over aan je lichaam en ademhaling en kom je in een ontspannen staat.

Het voordeel van SUP Yoga in de natuur is dat het ook werkt als een meditatie. Je deint mee op het ritme van het water, geniet van de natuurgeluiden, voelt de zon op je huid en de wind om je heen. Je traint dus niet alleen je lichaam maar ook je geest!

Meedoen?

Je reserveert de les gemakkelijk online! We geven de lessen meerdere keren per week. Kan je op deze momenten niet of wil je een privé les met bijvoorbeeld vriendinnen? Stuur ons dan een berichtje! Je kan al vanaf vier personen een les aanvragen.

SUP Yoga les Alphen aan den Rijn

Reserveren

SUP Yoga

60 minuten
22
50
per les
  • Heerlijk ontspannen
  • Genieten op het water
  • Uitdagend en uniek!
  • Leuk als teamuitje of als cadeau
Populair

SUP & SIP

90 minuten
35 per les
  • SUP tour van 1,5 uur
  • Mini wijnproeverij met verschillende wijnen
  • Leuk om met vrienden te doen!
  • Meedoen met eigen SUP? Dan zijn de kosten €17.50
Nieuw

Annuleringsvoorwaarden:

Voor de lessen krijg je uiterlijk twee uur van te voren te horen als de les niet door gaat bij bijvoorbeeld slecht weer. Hoor je niets, dan gaat de les gewoon door! Je kan altijd contact opnemen met onze instructrice of even mailen naar info@sunsetbeachbar.nl

Wil je zelf annuleren? Dit is mogelijk bij slecht weer, ziekte of blessure. Is het goed weer, dan kan je de les verzetten naar een later moment. Geld terug is in overleg met het team van Sunset en alleen bij slecht weer.