SUP lessen

Gek op suppen én yoga? Of ben je meer van Pilates? Probeer dan eens onze SUP lessen in Alphen aan den Rijn! Ze zijn heerlijk ontspannend maar vooral ook erg leuk. Wiebelend op een SUP board ga jij de uitdaging uit. Maak je geen zorgen, we zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk je balans vindt en kan genieten op het water.

Wat doe je bij SUP yoga en pilates?

We starten de les met een korte SUP introductie. Onze locatie is gelezen aan de prachtige Zegerplas dus we peddelen eerst hier een klein rondje. Zo kan jij goed je balans vinden en vertrouwd raken met het gevoel van suppen. Voor onze beachbar ligt het SUP eiland, waar we de boards aanmeren voor de yoga les.

De instructrice neemt plaats op het eiland en zal de yoga oefeningen voordoen. Vanaf dat moment geef jij jezelf helemaal over aan je lichaam en ademhaling en kom je in een ontspannen staat.

Het voordeel van SUP Yoga in de natuur is dat het ook werkt als een meditatie. Je deint mee op het ritme van het water, geniet van de natuurgeluiden, voelt de zon op je huid en de wind om je heen. Je traint dus niet alleen je lichaam maar ook je geest! 

De pilates les lijkt op de yoga les alleen zijn de oefeningen anders.

Meedoen?

Je reserveert de les gemakkelijk online! We geven de lessen meerdere keren per week. Kan je op deze momenten niet of wil je een privé les met bijvoorbeeld vriendinnen? Stuur ons dan een berichtje

SUP Yoga les Alphen aan den Rijn

Reserveren

SUP Yoga of Pilates les

60 minuten
20 per les
  • Heerlijk ontspannen
  • Genieten op het water
  • Uitdagend en uniek!
Nieuw

Follow The SUP

120 minuten
40 per les
  • SUP tour van 2 uur
  • Leer de kneepjes van het SUPPEN
  • Ontdek Alphen vanaf het water
Nieuw