Iets te vieren?

Vier het bij Sunset!

Vier het bij Sunset

Bij Sunset maken we van jouw bijzondere dag een feestje. Of het nu gaat om een verjaardag, vrijgezellenfeest, babyshower, jubileum, personeelsfeest of bruiloft. Op onze prachtige locatie aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn schijnt (bijna) altijd de zon en staat ons team voor je klaar om jouw dromen waar te maken. Op ons terras staat een grote stretchtent die ruimte biedt aan zo’n 100-150 personen en onze overdekte serre biedt ruimte aan 50 personen. Dus ook als het weer wat tegenvalt, dan sta je toch droog en uit de wind.

Ook een hapje eten? Met onze Ofyr BBQ serveren wij heerlijke burgers en saté. Andere wensen? We bespreken ze graag met je want we werken samen met verschillende leveranciers. Alles is mogelijk in overleg.

Hieronder hebben wij wat arrangementen op een rij gezet voor je. Vraag via ons offertesysteem alvast gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. Heb je bijzondere wensen of kom je er niet uit? Stuur dan een mail naar info@sunsetbeachbar.nl

Voor de arrangementen kan Sunset Beachbar glutenvrije opties en vegan opties aanbieden, maar niet het gehele arrangement. BBQ, buffet en borrel arrangementen op aanvraag.

Inloggen offerte systeem

Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten

Stel je offerte samen