We are hiring!

Wij zijn op zoek naar nieuwe Sunset toppers voor het seizoen van 2022! Lijkt het jou leuk om bij de allerleukste plek van Alphen aan den Rijn en omstreken te komen werken, in een hecht en mega gezellig team? Solliciteer dan nu! 

Wij zijn op zoek naar Sunset lovers voor:

– De bar
– Keuken
– Runners
– Op- en afbouw

Geef bij je sollicitatie aan waarvoor je solliciteert. Heb je een SVH of andere horeca certificaten? Geef dat dan ook meteen aan. De sollicitatieprocedure is geopend tot eind januari. Stuur jouw enthousiaste motivatievideo en CV naar info@sunsetbeachbar.nl en wij nemen contact met je op! 1 april openen de luiken weer maar het zou top zijn als je voor die datum ook beschikbaar bent om te helpen met opbouwen!

Leidinggevende (fulltime)

Wij zijn ook op zoek naar een ervaren horecamanager/ leidinggevende. Kan jij je vinden in de volgende punten?
– 21 jaar of ouder
– Fulltime beschikbaar (40 uur)
– Ervaring met het aansturen van een groot team
– SVH diploma (of bereid om deze te halen)
– Oog voor detail en snel kunnen schakelen
– Passie voor de horeca

Je komt terecht in een gezellig team met enthousiaste collega’s. 2022 is het tweede seizoen voor Sunset Beachbar en het team groeit nog steeds, je zal dus ook te maken krijgen met nieuwe collega’s die nog ingewerkt moeten worden. Sunset Beachbar ligt aan de mooie Zegerplas in Alphen aan den Rijn en je hebt hier iedere avond de mooiste zonsondergang. We openen op 1 april maar voor die datum moet er al het e.e.a. worden voorbereid dus het zou fijn zijn als je dan ook al beschikbaar bent in overleg. 

Solliciteer dan nu als onze nieuwe manager voor het Sunset team! Stuur jouw CV & motivatie op middels een enthousiaste motivatiebrief of maak een tof filmpje waarin je meer over jezelf vertelt en waarom je bij Sunset Beachbar zou willen werken. Dit kan door te mailen naar info@sunsetbeachbar.nl