SUP verhuur

STAND UP PADDLE

Supverhuur

Al een aantal jaar razend populair en nu ook te boeken bij Sunset Beachbar: SUP (Stand Up Paddle) boards. Een SUP is een breed en stabiel surfboard waar je op staat met en peddel om jezelf voort te bewegen. Het is heerlijk ontspannen en je geniet van de omgeving vanaf het water.

Fantastisch om te doen met vrienden of familie! Het is niet moeilijk en ook nog eens een perfecte workout. Je kunt de SUP’s huren voor 1,5 of 2,5 uur maar je kunt straks ook yoga lessen op de SUP volgen bij ons.

Sunset SUB huren

Annuleringsvoorwaarden:

Voor de lessen krijg je uiterlijk twee uur van te voren te horen als de les niet door gaat bij bijvoorbeeld slecht weer. Hoor je niets, dan gaat de les gewoon door! Je kan altijd contact opnemen met onze instructrice of even mailen naar info@sunsetbeachbar.nl

Wil je zelf annuleren? Dit is mogelijk bij slecht weer, ziekte of blessure. Is het goed weer, dan kan je de les verzetten naar een later moment. Geld terug is in overleg met het team van Sunset en alleen bij slecht weer. 

SUP routes

Je kan vanaf Sunset Beachbar prachtige plekken bezoeken met de SUP. Wij zijn al voor je op pad geweest en raden je aan om het Meer over te steken of op het Aarkanaal te suppen. Meer gezelligheid opzoeken? SUP dan naar het centrum van Alphen, doe daar een drankje en kom weer terug naar ons! Zodra de nieuwe wijken in het centrum af zijn, kan je in de toekomst een mooi rondje suppen vanaf Sunset, dwars door het centrum. Maar daarvoor moet je nog even geduld hebben!

Volg ons op Instagram voor meer mooie foto’s! Heb je nog vragen? Neem dan contact op.